SODES YÖRESEL EL SANATLARI ŞENLİĞİ

K.MARAŞ VALİSİ SN.M.HAKAN GÜVENÇER'İ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDA AĞIRLAYAN BAŞKAN ''KIZILSEKİ  Ç.CERİT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN YÜRÜTULMEKTEOLAN,HALK EĞİTİM MERKEZİNDE ACİLAN ''SODES YÖRESEL EL SANATLARI PROJESİ'' ADI ALTINDAKİ SERGİNİN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ..SERGİYE K.MARAŞ VALİSİ SN.GÜVENÇER,İLÇE KAYMAKAMI SN. HASAN GÜMÜŞÇÜOĞLU, İLÇE JANDARMA KOM. SN. SİNAN SARÇİÇEK, İLÇE MİLLİEĞİTİM MÜD. SN.ALİ ÖKSÜZ,İLÇE EMNİYET AMİRİ,İLÇE TARIM MÜDÜRÜ ,İLÇE NÜFUS MÜD VE BİRÇOK KURUM MÜDÜRLERİNİN YANISIRA ÇOK SAYIDA VATANDAŞ KATILDI.KURSİYERLERE SERTİFİKALARIYLA BİRLİKTE, ÇEŞİTLİ HEDİYELERLE ÖDÜLLENDİREN VALİ ;GÜVENÇER VE BAŞKAN 'KIZILSEKİ, EL EMEĞİ GÖZ NURU OLAN BU ÜRÜNLERİN, ORTAYA ÇIKMASINDA EMEĞİ GEÇEN  BAŞTA ; TÜM HOCALARIMIZI, KURSİYERLERİMİZİ VE Ç.CERİT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜ VE HALK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜ, TEBRİK EDER VE BAŞARILARINDAN DOLAYI KUTLUYORUM DEDİ.