B.ŞEHİR BELEDİYESİ VE ÇAĞLAYANCERİT BELEDİYESİNİN ORGANİZE ETTİĞİ İFTAR PROGRAMINA YOĞUN İLGİ

Büyükşehrin İftar Sofrası Çağlayancerit’te Kuruldu

Çağlayancerit Sosyal Tesislerinde düzenlenen programda, iftar öncesinde Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, İlçe Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki ile birlikte tek tek masaları gezerek vatandaşları dinlediler.

Binlerce kişinin katıldığı iftarın ardından İlçe Müftüsünün yaptığı duaya hep birlikte âmin denildi ve açılış konuşmasını yapan Çağlayancerit İlçe Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki, birlik ve beraberliğin önemine değinerek:

BELEDİYECİLİĞİN MERKEZİNDE İNSAN VARDIR

“Bugün aynı masada, aynı sofra etrafında orucumuzu açtık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç da buna vesile oldu. Ben kendisine ve tüm ekibine minnet duygularımı ifade ediyorum. Tabii bizim kadar şanslı olamayan mazlum kardeşlerimiz var. Aynı sofrayı, aynı ortamı paylaşamayan kardeşlerimiz var. Onların da bir an evvel böyle bizler gibi güzel ortamlarda, birlik beraberlik ve kardeşlik içerisinde, oruçlarını açmalarını temenni ediyorum. Aslında bugün burada bir gerçeği daha gözler önüne sermiş olduk. Belediyecilik; gerçek manada sadece bir yerleşim biriminin fiziki koşullarını düzeltmek değildir. Belediyeciliğin merkezinde insan vardır. Belediyecilik gerçek anlamda insan ruhuyla uzantılıdır. Belediyecilik, işte gördüğünüz gibi insanların mağduriyetine ortak olmaktır. Bugün Büyükşehir Belediye Başkanımız bizlerle beraber oldu. Bizim manevi hayatımıza ortak oldu. Ben kendisine bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Değerli kardeşlerim, Ramazan'ı Şerifinizi, bir kez daha tebrik ediyorum. Ve İnşallah bunun akabinde Ramazan Bayramını da birlik ve beraberlik içerisinde idrak etmeyi yüce Allah'tan diliyorum” dedi.